Psychiatria – nástroj na likvidáciu ľudí

Nacistické Nemecko, Sovietsky zväz, Rusko, Slovenská republika a ďaľšie. To sú štáty kde sa preukázateľne zneužíva psychiatria na likvidáciu ľudí – či už nepohodlných alebo s inými názormi ako jeden správny médiami pretláčaný. Primitívny a zbabelí novinári čušia o tejto téme a pani Jana T. dostala odpoveď na požiadavku že chce na danú tému vydať knihu že: slovenské publikum by to nechápalo a nieje na takúto tému pripravené. Čo je to psychiatria? – Fašistická pseudoveda. Až do 20. storočia ani nepatrila pod medicínu a až Hitlerov nacistický režim ju legitimizoval napriek mnohým protestným hlasom uznávaných profesorov v tom čase, ako medicínsky odbor. Kruté ´lekárske terapie´ ako vyoperovávanie kusov mozgu – tzv. lobotómia, púšťanie krvi žilou, a dodnes praktizované elektrošoky do hlavy, tzv „elektro konvulzívna terapia“, ktorá robí dodnes legálne z ľudí mrzákov ktorí po nej už nedokážu normálne spávať – spôsobuje ťažké poruchy spánku a žiť a defacto z nich robí bezdomovcov alebo poberateľov prízemne nízkych invalidných dôchodkov.  Likvidácia životov jej obetí a rodín obete – to je psychiatria.         Čo je zneužívanie psychiatrie? Zneužívanie psychiatrie ako veci alebo „odboru“ ktorý sám zneužíva človeka a likviduje ho je principiálne jednoduché.  Ste nepohodlný, tak sa s vami potrebuje štátna mafia alebo iná záujmová osoba vysporiadať. Keď zistia že Vás nieje možné dať do väzenia, alebo by Vám to nespôsobilo dostatočnú ujmu tak nastupuje psychiatria. Na ochrannom psychiatrickom liečení ústavnou formou Vás môžu držať akokoľvek dlho (údajne až kým nesplní svoj účel) – ČO JE MIMORIADNE ZNEUŽITEĽNÉ A V SLOVENSKEJ REPUBLIKE ČASTO ZNEUŽÍVANÉ. Keď sa znepáčite niekomu s dobrou známosťou na prokuratúre, súde, polícií tak je celkom možné že skončíte v psychatrickom zariadení kde dochádza k MUČENIU a NEĽUDSKÉMU A MIMORIADNE PONIŽUJÚCEMU ZAOBCHÁDZANIU – správa Európskeho výboru pre zabránenie mučeniu, inému neľudskému alebo ponižujúcemu zaochádzaniu. Výber novinárov a aktivistov ktorí skončili pre svoju prácu na psychiatrii- RNDr. Ľuboslav V. , Jana T. , Ing. J. M. , Mgr. M. Š. (kvôli ochrane tohto blogu nezverejňujem celé mená).   V rámci Slovenskej republiky dochádza k mučeniu a zlému zaobchádzaniu v týchto zariadeniach: Psychiatrická klinika Univerzitnej nemocnice Bratislava, Psychiatrická nemocnica Hronovce, Psychiatrická nemocnica Philipa Pinella, Psychiatrická klinika v Nitre, Psychiatrická liečebňa Sučany, a celkom určite aj v ďaľších.

Možte si pozrieť ďaľšie články: https://www.tyzden.sk/casopis/11865/psychiatria-nastroj-moci/

https://necenzurovane.net/zneuzivanie/zneuzivanie1.html

 

Psychiatria je fašistická pseudoveda ktorá likviduje ľudí, nesmieme dospustiť aby pokračovalo toto zneužívanie a likvidácia ľudí cez fašistickú pseudovedu zvanú psychiatria.

 

21.3.2020

Nahrádzanie súdneho konania za výrok ´znalca´

26.05.2020

Ak si chceme nahovárať že Slovenská republika je právny štát, musí dodržovať základné ľudské práva akými sú napríklad právo na slobodu pohybu, právo na telesnú integritu, právo na vlastníctvo a právo na spravodlivý proces a právo na právnu istotu ktoré sú v tejto republike neustále brutálne porušované. K veci – Ak sa voči Vám začne trestné stíhanie, [...]

Nacistická pseudoveda zvaná ´Psychiatria´

04.05.2020

Mučenie ľudí v remeňoch, nútené injekčné podávanie ťažkých drog, ponižovanie, nútené mučenie elektrošokmi, fyzické atakovanie bezbranných ľudí a následná spoločenská diskriminácia – to je hnus zvaný psychiatria. Ak prežijete pobyt na psychiatrii, tak je otázne či prežijete spoločenské odsúdenie že ste tam niekedy boli a vychechtaní sadistickí idioti v [...]

gaza

Hizballáh vyzval vyše 20 izraelských osád na evakuáciu. WAFA: Pri útoku v Gaze bolo zabitých najmenej 30 ľudí

26.10.2024 21:49

Izrael naopak uvoľnil niektoré bezpečnostné obmedzenia pre obyvateľov oblastí na severe Izraela.

Gruzínsko, voľby, Európa, EÚ, Ukrajina

V Gruzínsku je sčítaných 72 percent okrskov: Po parlamente siaha vládnuca strana Gruzínsky sen

26.10.2024 18:36, aktualizované: 22:21

Exit poll naznačoval víťazstvo prozápadných strán.

únos

Tragédia v Mexiku: Pri nehode autobusu zomrelo najmenej 24 ľudí

26.10.2024 18:21

Pri nehode autobusu v centrálnom Mexiku zahynulo najmenej 24 ľudí a ďalších päť ľudí bolo zranených.

Policajný potápač

Dráma na Dunaji: Polícia vytiahla muža, ktorý skočil do rieky. Napriek snahe sa ho nepodarilo oživiť

26.10.2024 17:45, aktualizované: 18:29

Polícia prehľadávala nábrežie a hladinu rieky, záchranným zložkám sa osobu podarilo vytiahnuť z vody a začali ju oživovať.

zneuzivanielikvidacia

Informácie o likvidáciách nepohodlných ľudí a perzekúciách

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 29873x
Priemerná čítanosť článkov: 9958x

Autor blogu

Kategórie